Jótékonysági akció

Önkormányzati képviselőink (Keresztes Csaba, Góra Balázs, Benke Richárd) a vírus kirobbanásakor felajánlották egy havi tiszteletdíjukat a városi jótékonysági alapba.

Ezen felbuzdulva a Tiéd a Város Egyesület bankszámláján gyűjtést szerveztünk a koronavírus járvány kapcsán nehéz helyzetbe került családok számára.
Az Egyesület, a DK, a Jobbik, az MSZP és az LMP városi külsős bizottsági tagjai és felügyelőbizottsági tagjai szintén egy havi tiszteletdíjukkat ajánlották fel a célra. Az egyesület és a pártok további tagjai szintén hozzájárultak az akció sikerességéhez.

Több százezer forint gyűlt össze a számlánkon. Ebből az összegből 100 segélycsomagot állítottunk össze. A következő napokban 70 csomagot viszünk ki Zalaegerszegen és Zalaegerszeg környékén a rászoruló családoknak. További 30 csomagot a következő időszakban beérkezett igények alapján fogjuk eljuttatni a megfelelő helyekre. Reméljük, hogy valódi segítséget tudunk nyújtani a csomagokkal.

Köszönjük mindenkinek a felajánlást!

2020. június 17-én a Tiéd a Város Egyesület, a DK, a Jobbik, az MSZP és az LMP helyi szervezeteinek vezetői tartottak sajtótájékoztatót a jótékonysági akcióról.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?