Pár napja újra szól az Egerszeg Rádió

Forrás: facebook.com/keresztescsaba.zeg

Amellett, hogy rettentően mérges voltam amikor nagy boldogan a Rádió 1-hez (Andy Vajnához) csatlakoztatták a frekvenciát, szomorú is voltam, mert egy tényleg (számomra zenében és úgy összességében is) jó rádiót csinált a helyi tévé és a rádió csapata.

Most örülök, amikor újra hallom a rádió szignáljait és a zenéket, ma egy hosszabb úton a kocsiban is, netről hallgattam. Nem volt semmi bajom a műsorokkal (most nem írnék a propagandáról és hangulatkeltésről -anno csak úgy beszámoltak Németh Szilárd sajtótájékoztatójáról egy délutáni műsor közben…-), de igazán tetszett hogy most még csak zene szól.

DE azért idézzük már fel, miért kellett ideiglenesen kukázni ezt a szerintem jó projektet és hagyni, hogy a konkurencia a helyi rádió frekvenciáján nőjön fel.

Azért, mert kellett a Fidesznek

Mert leszarták, hogy a helyi csapat mit tett le az asztalra. Mert leszarták, hogy a város leghallgatottabb rádiója volt. Leszarták, mert az Egerszeg Rádió nem Fideszes köröké volt, hanem a városi cégé. Leszarták, mert nem Andy Vajnáé vagy Mészáros Lőrincé volt.

Most, hogy az Andy Vajna- féle Rádió 1 saját frekvenciát kapott (a pontos háttérrel nem vagyok hajlandó foglalkozni, elég volt már belőle, de mindegy is milyen strómannal szerezték meg, ha azzal szerezték meg), már nem kell nekik a 95.1-es frekvencia.

Ugye nem gondoljátok, hogy megköszönjük a normális állapot visszaállítását?! A rádió újraindítását és a frekvencia „visszaadását”?! Azt, hogy megint felülírta a pártérdek Zalaegerszeg érdekeit?!

Elég volt, hogy leszarnak minket és csak a Fideszes érdekek számítanak!

A legjobb itthon! Zalaegerszeg mindannyiunké!


Előzmény: Ajándék frekvencia Zalaegerszegről/től

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?