A „Rabszolgatörvény” elleni fellépésről

660Erőszakos volt az ellenzék a hétfői ülésen? Csúnya viselkedés volt az Országházban? Oda nem illő? Zsibvásárt csináltak a Parlamentből?

Igen, lehet.

És mégis mit kéne csinálnia az ellenzéknek? 8 év alatt minden parlamenti szabályt felrúgva folyik a „munka” az országgyűlésben. Totális diktatúrát vezettek be a törvényalkotás területén (is). Már csak ha az Alkotmány és a választási törvény egyoldalú lecserélését/módosítását nézzük, az is magyarázhatja ezt a viselkedést. Hallatlan, hogy egy párt ilyen változtatásokat hajtson végre egyedül (nem érdekel a kádéenpé), egy demokráciában.
És most a sok megszorítás, harácsolás, magánérdek kiszolgálás után jön a multik kiszolgálása és a munkavállalók kizsákmányolására. Ezt már tényleg nem hagyhatjuk!

Ez a dolgunk. Felemelni a szavunkat, hangoskodni, mert másból nem értenek. Valahogy fel kell ébreszteni őket. Mert semmiből nem értenek… és ami a hozadéka lehet az egésznek, összehozhatja végre az ellenzéket. Mert ez az egyetlen esélyünk. Együtt indulni a Fidesz ellen. Teljes egységben, mindenhol.

Facebook, Keresztes Csaba

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?