Politikai fórum Vitányi Ivánnal és DK tisztújító taggyűlés

2015. április 9-én, csütörtökön Vitányi Iván, a Demokratikus Koalíció örökös tiszteletbeli elnöke tartott nyilvános politikai fórumot Zalaegerszegen. A fórum keretében Dr. Balogh Miklós leköszönő választókerületi elnökkel közösen mutatták be Vitányi Iván új, „A KÜSZÖBEMBER – Életem történetei Horthytól Orbánig” című könyvét.

A DK tiszteletbeli elnöke mesélt a világháború körüli időkről, a náciktól való felszabadulásról, szocializmusról, valamint a demokrácia fontosságáról és alakulásáról a magyar történelemben.

A választókerület tagjai nevében Keresztes Csaba adott át Vitányi Ivánnak egy Zaláról és egy Zalaegerszegről szóló képeskönyvet zalaegerszegi látogatása és közelgő 90. születésnapja alkalmából.

a Zalaegerszegi Televízió tudósítása

A délután folyamán a DK Zala Megye 1. sz. Választókerületi Szervezete tisztújítással egybekötött taggyűlést tartott, melyen vendégünk volt Nagy Zoltán, megyei képviselőnk.

Az új, fiatalított elnökség célja, hogy dinamizmust és pezsgést hozzon a demokratikus ellenzék életébe Zalaegerszegen és a választókerület további 75 településén. Keresztes Csaba elnökjelölti pályázata alapján részletes választókerületi programunk nyár elejére készül el.

A választókerület új elnöksége:

  • Keresztes Csaba, elnök
  • Nyirő Csaba, ügyvezető alelnök
  • Balogh Istvánné, Takács Ágnes, Ifj. Jakab Vilmos, elnökségi tagok

WP_20150409_17_17_08_Raw

A Zalai Hírlap eseményről szóló cikke megtalálható az április 10-i számban, „DK fórum – Vitányi Iván volt a vendég, Keresztes Csabát választották új elnöknek” címmel, valamint az online kiadás megtekinthető ITT.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?