Indulok a zalaegerszegi polgármester- választáson

Nagy megtiszteltetés, hogy szülővárosomban, legszűkebb otthonomban polgármesterjelöltként indulhatok a 2024-es önkormányzati választáson.

Köszönöm a Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom szervezeteinek és tagjainak támogatását. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt az elmúlt hetekben és akik mellettem lesznek a következő időszakban is.

Mire készülünk Zalaegerszegen?

Tisztességes, előremutató és pozitív kampányra készülünk. Emellett valós víziót felmutató programot alkotunk, ami a valós problémákra szeretne megoldásokat adni.

Meg kell mutatnunk, hogy a Zalaegerszeget 30 éve uraló politikai elit ideje lejárt.

A látszatberuházásokra elköltött milliárdok nem hozták el a hozzájuk fűzött reményeket. Zalaegerszeg lakossága nem érzi azt, hogy jó, vagy megfelelő városi vagy állami szolgáltatást kap az oktatás, az egészségügy vagy a szociális ellátórendszer terén. Nem érzi, hogy olyan munkahelyek jönnek létre a városban, amik által egyről a kettőre juthatnak. Fontos, hogy büszkék legyünk városunkra és szeressük azt. De az is fontos, hogy a város biztonságot nyújtson számunkra a mindennapokban és kiemelten akkor, amikor bajba kerülünk. Mi a fenntarthatatlan látszatberuházások és a beton helyett az embereket szeretnék a középpontba állítani.

Ennek egy fontos lépése az is, hogy győzelmünk esetén megszüntetjük a ma működő uram-bátyám rendszert. Ezentúl nem szükséges a városi hatalmat birtokló párt vagy pártok tagkártyájával rendelkeznie annak, aki boldogulni szeretne a városban.

Sokszor mondtuk már, hogy a Fidesszel nincs politikai alku. Ez nagyon fontos. Ezért nem támogattuk például Palkovics László volt miniszter díszpolgári kinevezését sem.

Azonban a város fejlődése érdekében szociáldemokraták, szabadelvűek, zöldek és konzervatívok együttes munkájára van szükség.

Mi sokfélék vagyunk, de egy Zalaegerszeg létezik, ami pedig mindannyiunké.

Mai sajtótájékoztatónkon bemutattuk szövetségünk önkormányzati képviselőjelöltjeit. Köszönöm nekik, hogy velünk vannak és hogy közösen dolgozhatunk kitűzött céljainkért. Zalaegerszegért.

A DK és a Momentum közös önkormányzati képviselőjelöltjei Zalaegerszeg választókerületeiben:

  1. Podányi Gergely
  2. Jakab Vilmos László
  3. Porpáczi Attila Győzőné
  4. Dr. Csidei Irén
  5. Plesz Dóra
  6. Belső Gabriella Marianna
  7. Beck Károly
  8. Csötörtök Judit
  9. Keresztes Csaba
  10. Békési Tamás
  11. Balaskó Gábor Gyula
  12. Pete Gábor Márkó

Amennyiben szeretnéd segíteni kampányunkat, várunk csapatunkba!
Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!
Keress a Kapcsolat menüben található elérhetőségek valamelyikén vagy az alábbi oldalakat is felkeresheted: Szövetségben Zalaegerszegért, DK Zalaegerszeg, Momentum Zala

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?