Az Árnyékkormány programja

Szociáldemokrata fordulatra készül az Árnyékkormány a kormányváltás után.

Szociáldemokraták vagyunk, ezért nem fogadjuk el, hogy az Orbán-rendszer egy milliárdos elitre és a hónapról hónapra élő, gürcölő milliókra szakította a magyar társadalmat.

Szociáldemokraták vagyunk, ezért nem fogjuk hagyni, hogy az árak emelkedjenek, miközben a fizetések és a nyugdíjak értéke csökken.

Szociáldemokraták vagyunk, ezért nem fogadjuk el, hogy csak azt tud meggyógyulni, az tud jó iskolát biztosítani a gyerekeinek, akinek van pénze magánorvosra és magániskolára.

Szociáldemokraták vagyunk, ezért nem fogjuk hagyni, hogy a nagyvállalatok profitja fontosabb legyen a dolgozók fizetésénél.

Ezért készítette el az Árnyékkormány azt a szociáldemokrata programot, amely a mindenek felett álló milliárdos elit országa helyett egy igazságos Magyarországot teremt. Egy szociáldemokrata kormány magánkórházak és magániskolák helyett erős egészségügyet és oktatást hoz létre. Egy szociáldemokrata kormány európai szintű bérekhez és nyugdíjakhoz juttatja a gürcölő milliókat. Egy szociáldemokrata kormány nem a nagyvállalatok érdekeit szolgálja, hanem az emberekét. Mert egy szociáldemokrata kormány megteremti az emberek államát, amely vigyáz ránk.

Az Árnyékkormány az Orbán-rendszer egyetlen kormányzóképes alternatívája. Ezt bizonyítja, hogy a szociáldemokrata fordulat programját, annak részletes szakpolitikai fejezeteivel együtt most társadalmi vitára bocsátjuk. Kérlek, hogy olvasd el a programot és ha további ötleteid, javaslataid vannak, amellyel segítheted a szociáldemokrata fordulat megvalósítását, akkor csatlakozz a szakmai háttércsapatomhoz, az Árnyékkormány szakmai műhelyeinek egyikéhez!

Továbblépés az Árnyékkormány honlapjára és a szakpolitikai programokhoz

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?