Rezsipont Zalaegerszegen!

MI AZ A REZSIMENTŐ ALAP, ÉS KIK AZOK A REZSIMENTŐK?

Ez az Árnyékkormány karitatív kezdeményezése, amelyben bárki, bármennyi pénzt felajánlhat, mi pedig olyan emberek rezsiszámláját fogjuk kifizetni belőle, akik erre maguktól már nem lennének képesek. Ehhez az kell, hogy minél többen jelentkezzenek rezsimentőnek, és küldjenek támogatást a Rezsimentő Alaphoz tartozó számlaszámra!

Utalj te is a Rezsimentő Alapba!
10404742-50526981-76871001 
Kedvezményezett: ESZA
Közlemény: a Rezsimentő Alapba! 

Részletek: www.rezsimento.hu

REZSIPONTOK ORSZÁGSZERTE ÉS ZALAEGERSZEGEN

Ha azt szeretnéd, hogy a Rezsimentő Alap kifizesse számodra a decemberben esedékes rezsiszámládat, akkor jó helyen jársz! Az ország számos pontján működő rezsiponton jelezni tudod, hogy rezsitámogatásra lenne szükséged.
Azért, hogy minden támogatás biztosan a lehető legjobb helyre menjen, kizárólag személyesen lehet rezsitámogatásért jelentkezni!

Pár tennivaló, mielőtt elindulnál:

  • kérlek ellenőrizd a rezsipont nyitvatartását, hiszen a kollégáink csak nyitvatartási időben tudják fogadni a kérelmedet,
  • – kérlek ellenőrizd, hogy nálad vannak-e a személyes irataid, mert pár információra szükségünk lesz a jelentkezésedhez,
  • kérlek ellenőrizd, hogy nálad van-e annak a rezsiszámlának az elektronikus vagy nyomtatott másolata, amelyre a támogatást kéred! Természetesen hiteles fotót is elfogadunk a számláról.

Ha minden megvan, akkor nincs más hátra, keresd fel rezsipontunkat és jelentkezz! Ha bármilyen kérdésed merül fel, fordulj bizalommal a kollégáinkhoz a zalaegerszegi rezsiponton! Szeretettel várunk!

CÍM
8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 12.

NYITVA TARTÁS
November 16. ,23. ,30. (Sze): 14:00 – 17:00
November 21., 28. (H): 8:00 – 11:00

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?