A többség rosszul döntött április 3-án!

Kicsit unalmas már, hogy a Fidesz és sok ember mennyire nem a valóságban él.

Mondják, hogy Gyurcsány szervezi a budapesti tüntetéseket. És ha igen? És ha más? Kit érdekel, hogy ki szervezi?

Mondják, hogy nem is a KATA miatt tüntetnek akik Budapest utcáin megmozdultak. És?! Akkor a rezsicsökkentés korlátozása miatt. Vagy a brutális infláció miatt. Vagy azért, mert lassan 500 forint lesz egy euró. Vagy azért, mert fontos állami beruházásokat is leállítottak (pl. M76-os autóút) vagy mert az elmúlt 12 évben szétlopták az országot. Vagy csak szimplán azért, mert minden lehetséges módon átvertétek az embereket a választási kampányban és elegük van a Fideszből és Orbán Viktorból.

MIATTATOK TÜNTETNEK!
VELETEK NEM ELÉGEDETTEK!
MERT HAZUDTATOK!
ÁTVÁGTÁTOK A NÉPET!

Mi mondtuk, a választási kampányban is. Részletes programot tettünk le az asztalra. A kutyát nem érdekelte, mert az állampárt arra használta minden médiáját, felületét, az önkormányzatokat és magát az államszervezetet is arra, hogy minket bemocskoljon. Sikeresek voltak benne.

Szerintem most már kimondható, hogy a többség rosszul döntött április 3-án és ezt sokan be fogják látni a következő napokban, hetekben!

A Fidesz szinte minden megszorításról döntött már, amit a kampányban a baloldal terveiként mutatott be.

A Fidesz hazudik és megszorít. 12 év kétharmados kormányzása után. Az elmúlt fél év osztogatásai után. Kedvezőtlen nemzetközi körülmények között, de hála nekik, minket sokkal jobban súlyt az infláció, a fizetőeszközünk értéktelenedése, mint akár a háborúban álló országokat.

Köszönjük Fidesz!

Magyarországnak egy tisztességes, demokrata kormányra van szüksége. Olyanra amiben helyet kapnak szociáldemokraták, zöldek és szabadelvűek is, de amibe a konzervatívok szava is hallatszik. Szociálisan érzékeny, európai kormány kell és egy olyan ország, ahol mindenki számít!

Előbb vagy utóbb, de ilyen országot fogunk teremteni. Mindannyiunk boldogulása érdekében! 🇭🇺🇪🇺

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?