Dr. Csidei Irén a DK jelöltje az előválasztáson!

DOBREV KLÁRA
az Európai Parlament alelnöke
DR. CSIDEI IRÉN
a DK jelöltje az ellenzéki előválasztáson
Zala megye 1. választókerületében

Dobrev Klára: Bemutatom a DK képviselőjelöltjét Zala megye 1. választókörzetében!

Tisztelt Honfitársam, Kedves Barátom!

Bizonyára Ön is tudja, hogy az ellenzéki pártok történelmi lépésre szánták el magukat: úgy döntöttünk, hogy 2022-ben együtt, egy közös listán, egy közös miniszterelnök-jelölttel és mindenütt közös országgyűlési képviselőjelöltekkel indulunk a Fidesz ellen az országgyűlési választáson. Arról is megállapodtunk, hogy a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt és az egyéni országgyűlési képviselőjelöltek személyéről egy előválasztás keretében maguk az ellenzéki polgárok fognak dönteni. A DK a legnagyobb ellenzéki pártként természetesen az ország minden szeglegében rendelkezik alkalmas jelölttel, így felkészülten várjuk az előválasztást.

Bemutatom Önnek Dr. Csidei Irént, a Demokratikus Koalíció jelöltjét az ellenzéki előválasztáson Zala megye 1-es választókerületében, az Ön körzetében.

Irén fül-orr-gégész orvosként kezdett dolgozni a megyei kórházban, amelynek később évekig városszerte tisztelt és közszeretetnek örvendő igazgatója volt. Zalaegerszegen él 42 éve, ismeri a város összes problémáját. Mivel Irént személyesen is ismerem, biztosan tudom, hogy ő a legalkalmasabb ember a feladatra, aki tisztességgel és kemény munkával fogja meghálálni a bizalmát. Az Ön körzetében az ő győzelme a kulcs ahhoz, hogy 2022 után egy élhető, demokratikus, szabad és európai Magyar Köztársaságban élhessünk.

Arra kérem, hogy vegyen részt az ellenzéki előválasztáson és szavazzon Dr. Csidei Irénre, a Demokratikus Koalíció jelöltjére!

Számítok Önre!

Dobrev Klára

Forrás: csideiiren.hu

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?