3. Jelöltbemutató sajtótájékoztató

Bognár Ferenc, Kiss Ferenc, Siklósi Eszter Judit, Horváth Rafael

2019. augusztus 21-én, szerdán Hartmann Miklós, a Tiéd a Város Egyesület elnöke és Keresztes Csaba, az egyesület és a valódi ellenzéki pártok polgármesterjelöltje bemutatták újabb négy jelöltjüket a zalaegerszegi önkormányzati választásra.

Keresztes Csaba polgármesterjelölt jelöltbemutató gondolatai:

Tisztelettel köszöntöm a sajtó megjelent képviselőit és azokat, akik az interneten keresztül követik sajtótájékoztatónkat.

A mai sajtótájékoztatón bemutatjuk a 2., a 3., a 7. és a 12. választókerület ellenzéki képviselőjelöltjét, ezzel teljes lesz a névsor, a zalaegerszegiek megismerhetik mind a 12 választókerületben azokat a személyeket, akik a valódi ellenzék támogatásával indulnak a választáson és akik önkormányzati képviselőként az egész városért fognak dolgozni.

Ahogy az előző sajtótájékoztatón is elhangzott: a tisztesség, az átláthatóság és a valódi népképviselet fogja jellemezni leendő önkormányzati képviselőjelöltjeink munkáját.

Szeretném megemlíteni, hogy a Tiéd a Város Egyesület mellett a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika és a Momentum mozgalom is hivatalos jelölő szervezet lesz, tehát a polgármesterjelölti és a képviselőjelölti szavazólapon e 6 szervezettel fogunk majd találkozni a jelöltek neve mellett. Ez biztosítja az egyértelműséget és azt, hogy az ellenzéki szavazatok biztosan a megfelelő helyre mehessenek.

További támogató szervezetek, amik kommunikációs anyagainkon most is ott vannak: Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

A jelöltek:

3. választókerület (belváros déli része): SIKLÓSI ESZTER JUDIT

Siklósi Judit iskolai végzettsége: egyetem -közösségszervező szakon.
1991-től az Egészség Egyesület elnöke, az Életmód klub vezetője. A sport és kulturális programok szervezője Zalaegerszegen: aerobik oktató,
a „Művészbejáró az Orgonában” nevű programok szervezője, a Hevesi Sándor színház támogatója. Az egészséges életmód élharcosa a városban.
1996 óta lakik a belvárosban, a körzethez tartozó Ady E. utcában. Ismeri az itt élők problémáit, aminek megoldásához ajánlja a képviselői munkáját.

2. választókerület képviselőjelöltje (Kaszaháza, Ságod, Pózva, Nekeresd, Hatháza, Piac környéke): KISS FERENC

Kiss Ferenc egyetemi végzettséggel rendelkezik. Műszaki és humán területen dolgozott. Jelenleg egy autósiskola cégvezetője.
25 éve önkormányzati képviselő és 4 évig a Magyar Parlament tagja volt.
A zalaegerszegi közgyűlés legaktívabb és egyike a legfelkészültebb képviselőknek. Képviselői munkája során mindig a város és az itt élők érdekeit képviselte.
2010-ben kezdeményezésére megalakult a Kaszaházi Településrészi Önkormányzat, amelynek kezdettől tagja. Aktívan képviseli a településrészen élőket. Minden évben segítségével szervezik a Gólyadombi Fesztivált.
Eddigi munkája, a közösség érdekében végzett tevékenysége alapján joggal számíthat a választókerületben élők támogatására.

7. választókerület (Alsóerdő, Bazita, Ebergény, Kápolna hegy, Becsali hegy, Landorhegy déli része): BOGNÁR FERENC

Bognár Ferenc 1979-ben született Zalaegerszegen, azóta is itt él a városban.
Iskolái tanulmányait az egykori József Attila Általános Iskolában kezdte, majd innen a Munkácsy Mihály Ipari Szakmunkásképzőben folytatta. Itt elektroműszerész szakmát, majd érettségi bizonyítványt szerzett.
Ezt követően egy helyi elektronikai multinacionális cégnél dolgozott „a 2009-es gazdasági válságig”. 2009 óta egy telekommunikációs cégnél dolgozik műszaki szolgáltatási szaktechnikusként.
Megválasztása esetén azért fog dolgozni, hogy a választókerület lakói ne érezzék úgy, hogy peremkerületben élnek, hanem inkább mint egy csendes, természetes környezetben, ahol nyugodtan pihenhetik ki családjuk, barátaik körében a rohanó hétköznapok fáradalmait.

12. választókerület (Csács, Bozsok, Berzsenyi utca keleti része): HORVÁTH RAFAEL

Horváth Rafael nős, egy gyermeke van. Mérnök-informatikus végzettséggel rendelkezik.
2000 óta a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban dolgozik rendszergazdaként.
2014 óta Zalaegerszegi Megyei Jogú Város Önkormányzata Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottságának tagja.
Elkötelezett annak érdekében, hogy Zalaegerszegen gyökeres változás történjen. 12-es választókerületi lakosként szeretné, ha ez a változás ugyanúgy érintené a csácsi és bozsoki városrészeket is, mint a belvárost.
Munkáját a településrészi önkormányzattal szorosan együttműködve szeretné végezni.

A most bemutatott jelöltekkel teljessé vált képviselőjelöltjeink listája. A jelöltjeink listája ITT megtalálható!

Keresztes Csaba
polgármesterjelölt

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?