Dolgozz a szociáldemokraták programján!

Van egy zseniális ötleted?

Akkor csatlakozz a szakmai csapatunkhoz, ahol közösen alkotjuk meg a szociáldemokrata alternatívát!

Mit kínálunk?

  1. Erős közösséget: Dobrev Klára csapatának már több mint ezer tagja van. Olyanok, mint. Akik tenni akarnak a változásért.
  2. Aktív részvételt: Az interneten és személyesen is fogunk találkozni, hogy megvitassuk a szociáldemokraták programját.
  3. Személyes kapcsolatot: Személyesen a kabinetek vezetői fogják elmondani a véleményüket a Te ötleteidről, hogyan építenék a szociáldemokraták ajánlatába

Mit kérünk?
Csak egy dolgot: légy a változás motorja! Válassz egy vagy több műhelycsoportot, és dolgozzunk együtt a jövőért!

A CSOPORTOK:

  • Egészségügyi műhelycsoport: Ha fontos számodra a magyar egészségügy helyzete, az orvosok és az ápolók megbecsülése, a kórházi infrastruktúra fejlesztése!
  • Oktatási műhelycsoport: A jövő Magyarországának sikere az iskolák falai között dől el. Szívügyünk, hogy alapjaiban kell változtatni a tanárok megbecsülésén, a diákok túlterheltségén és az oktatás szabadságán.
  • Európai uniós ügyek műhelycsoportja: Ha Magyarország helye szerinted is az Európai Unióban van, és azért, hogy ez így is maradjon, aktívan szeretnél tenni!
  • Gazdaságpolitikai és költségvetési műhelycsoport: Minden, ami az ország gazdasági helyzetét érinti, pénzügypolitika, gazdasági kilátások, az euró bevezetésének lehetősége.
  • Munkavállalói és Érdekegyeztetési műhelycsoport: A munka világát érintő témakörben fogunk közös alternatívákat megvitatni, előterjeszteni az Árnyékkormány számára. Feltérképezzük az együttműködésben érdekelt szociális partnerszervezeteket. Figyelemmel kísérjük a foglalkoztatási, szakmapolitikai eseményeket Magyarországon, az Európai Unióban. 
  • Zöld munkacsoport: Klímavédelem, környezetvédelem, fenntarthatóság. A Zöld Kabinetbe elkötelezett, a földünk jövőjéért aggódó, cselekvő DK-sokat várunk!
  • Népjóléti és szociális műhelycsoport: Ha Te is egy odafigyelő, szolidáris, igazságos Magyarországon szeretnél élni, akkor csatlakozz és dolgozzunk közösen egy ilyen országért!
  • Önkormányzati műhelycsoport: Erős ország, erős és szabad önkormányzatok. Ezért dolgozunk az önkormányzati műhelycsoportban!
  • Honvédelmi műhelycsoport: Valljuk, hogy Magyarországnak nyugati szövetségesekre és nem keleti diktátorokra van szüksége. Ez hajt minket a honvédelem területén is.
  • Külpolitikai műhelycsoport: Orbánnal ellentétben mi Európában és a nyugati világban építünk erős, megbízható szövetségeket. Csatlakozz hozzánk, hogy együtt mondhassunk nemet a keleti despotákkal barátkozó külpolitikára!
  • Agrár- és mezőgazdasági műhelycsoport: Ha érdekel a mezőgazdaság, az agrárium világa, ha vannak ötleteid az aszálykárt szenvedett gazdák kárpótlására, a mezőgazdaságból élők megbecsülésére!
  • Jogbiztonsági műhelycsoport: Tegyünk közösen azért, hogy a jog újra téged szolgáljon, ne a hatalmon lévőket.
  • Rendészeti műhelycsoport: Ha Téged is foglalkoztat minden fontos kérdés, ami a rendvédelmet, a katasztrófavédelmet és hazánk belbiztonságát érinti.

Válaszd ki a hozzád leginkább passzoló műhelycsoportot és légy részese Dobrev Klára szakmai csapatának. Mutassuk meg, hogy milyen erős bázisunk van nekünk, európai magyaroknak! Készüljünk, mert sok dolgunk lesz!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?