Nem Vigh László mondja meg, hogy ki a magyar és ki nem!

Vigh László szerint:

„A nemzeti konzultáció eredményei alapján (is) üzenjük Brüsszelnek: a magyarok 97 százaléka elutasítja a súlyos károkat okozó szankciókat!”

Nem vagyok benne biztos, hogy tudja értelmezni a saját mondatát, de ezek szerint akik visszaküldték a konzultációs kérdőívet (1,4 millióan) azok magyarok. Akik nem (kb. 8,3 millióan), azok nem magyarok?!

Azt tudja, hogy Orbán Viktor minden szankciót megszavazott Brüsszelben? Ezt utasították el a szavazóik most.

Vigh László kit képvisel az országgyűlésben?! Senkit. Csak a Fidesz és Orbán hatalmi érdekeit szolgálja.

Egyik nemzeti konzultációnak hazudott pártpropaganda kérdőívet se küldtem vissza, soha nem szavaztam a Fideszre. Baloldalinak, sőt, bizonyos kérdésekben liberálisnak tartom magam.

Kapaszkodjon meg Vigh László: így is magyar vagyok! Én is és mindazok, akik nem küldték vissza a konzultációs levelet. Több, mint 8 millióan.

Sőt! Ugyanolyan magyarok vagyunk, mint ő!

Megint ott tartunk, hogy a fideszes tótumfaktum azt hiszi, hogy ő mondja meg, ki a magyar. Ehhez ért(enek). Magyart magyar ellen uszítani. Folyamatosan megvezetni.

Hiába készít fotókat magáról templomokban. Hiába hívja magát nemzetinek vagy kereszténynek. Ez mind hazugság. Számára/ SZÁMUKRA az, aki nem a Fideszre szavaz, nem létezik. A Fideszre szavazók nagy része pedig csak a szavazata miatt fontos.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?