Közös ellenzéki sajtónyilatkozat a pártállami időket idéző biciklizésről

Idén, eddig közel 500 km-t kerékpároztam. Úgy látszik, Vigh képviselő is felfedezte ezt a szép sportot.
De láthatjuk, hogy ő nem magánemberként, hanem már országgyűlési képviselőjelöltként működik, kampányához pedig minden hatalmát bevetve felhasználja a helyi közélet szereplőit, valamint az állami intézmények és szervek helyi vezetőit. Ahogy ő fogalmaz, „nyeregbe” szólította őket.
Nem éltem az előző rendszerben, 1989-ben születtem, de valahogy így képzelem el azokat az időket is. A párt helytartója utasítgatja az állami vezetőket önös érdekei szerint.
Felháborító.

Keresztes Csaba

A Zalaegerszeg városban működő ellenzéki pártok képviselői Vigh László országgyűlési képviselő városszemlét tartó biciklizéséről az alábbi véleményt fogalmazzuk meg:

Vigh Lászlót munkája a Parlamentbe szólította volna 2017. 08. 21-én, ahol a devizahitelesek kilakoltatásának leállításáról, valamint a felsőoktatási törvény szükséges módosításáról kellett volna dönteni.

Ehelyett Ő városi, megyei intézmények vezetőit “szólította nyeregbe”, hogy kerékpározással az Ő politikai kampányát népszerűsítsék!
Olyan fejlesztéseket akart sokadjára bemutatni, amelyekről Zalaegerszeg város közgyűlése dönt, és mivel Ő nem tagja a testületnek, ezért ezekhez a kerékpárút fejlesztésekhez kevés köze van, vagy csak a saját kampányát akarja erősíteni. Mint a Fidesz orszűggyűlési képviselője, ezzel a magatartásával bizonyította, hogy nem érdekli az emberek problémái, az egészségügy, az oktatás, a devizahitelesek és a nyugdíjasok helyzete.

Felszólítjuk a Képviselő urat, hogy a Parlamentben lássa el a feladatát, képviselje a választókörzet valódi érdekeit és ne az önkormányzati fejlesztésekkel folytasson propagandakampányt!

A városban sajnos szép számban lévő kátyús és rossz állapotban lévő utcákat, járdákat, lépcsőket, vagy a kórház körüli állapotokat gyalog is megtekintheti.
Ehhez nem kell médiafelhajtás és nem kell felhasználni a munkájukat becsülettel ellátó intézmények vezetőit.

Kiss Ferenc (MSZP)
Keresztes Csaba (DK)
Paksy Zoltán (LMP)

Sajtómegjelenések:

21055048_1675544049123684_5745284918327903116_o

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?