Közös ellenzéki vélemény a kórházfejlesztésről

Ma, mondhatjuk, hogy történelmi esemény történt Zalaegerszegen. A demokratikus ellenzéki pártok helyi képviselői közösen tartottak sajtótájékoztatót a megyei kórház ügyében.

demokratikus_ellenzek_zeg_sajtaj_2017-07-19

Kiss Ferenc (MSZP) önkormányzati képviselő, Keresztes Csaba (DK) választókerületi elnök, Paksy Zoltán (LMP) önkormányzati képviselő, Molnár Tibor (Együtt) és Kocsis Gyula (EZE) – Fotó: Góra Balázs

A sajtótájékoztatón elmondtam, hogy hazánk legfontosabb feladata az egészségügy rendbetétele.
Ehhez pár hetente esedékes, menetrend szerinti sajtótájékoztatók helyett (ahogy Vigh képviselő csinálja) szakmailag megfelelően elkészített és kivitelezett projektekre van szükség. Azért, hogy az Európai Uniós forrásokat a betegek érdekeinek megfelelően tudjuk felhasználni. Fontos ez azért, hogy az építkezésnek (ahogy a kórházban most tapasztaljuk) ne kelljen 85%-os készültségnél megakadnia és ne kelljen arra várni, hogy a kormányzat az őrült stadionfejlesztések mellett mikor szán összegeket az egészségügyre.

Az újonnan felálló demokratikus kormány a jövő évi választás után el fogja kezdeni az egészségügy rendbetételét. A Demokratikus Koalíció szerint nem fideszes elitkórházakra, nem Orbán várba költözésére és nem stadionokra van szükség, hanem kórházak és kórházi osztályok építésére és felújítására valamint az egészségügyi dolgozók bérének rendezésére.

Ha egyetértesz ezekkel a gondolatokkal, írd alá országos petícióinkat! Stadionban még senki sem gyógyult meg!

http://alairas.dkp.hu/alairasommal-tamogatom-hogy-stadionepitesek-helyett-az-egeszsegugyi-dolgozok-kapjanak-tisztesseges-fizetest

Sajtómegjelenések:

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?